ShippingWatch

Ratehop igen: Maersk Line hæver raterne fra Fjernøsten til USA

For en almindelig tyvefodscontainer hæves raterne til USA's vestkyst med 400 dollar, mens den løftes med 500 dollar for en container på fyrre fod

Maersk Line varsler igen rateforhøjelser. Denne gang på ruterne fra Fjernøsten til USA. Forhøjelserne har effekt fra 1. maj. På ruter til den amerikanske vestkyst er forhøjelsen på mellem 400 og 630 dollar, alt efter hvilken type container, der er tale om. Til østkysten er forhøjelsen på mellem 560 og 885 dollar. Det meddeler containerrederiet.

For en almindelig tyvefodscontainer hæves raterne til USA's vestkyst med 400 dollar, mens den løftes med 500 dollar for en container på fyrre fod, 565 dollar for en fyrrefods high cube container og 630 dollar for en high cube container på femogfyrre fod.

På ruterne fra Fjernøsten til den amerikanske østkyst hæves raterne for en tyvefodscontainer med 560 dollar, mens den hæves med 700 dollar for en fyrrefodscontainer og henholdsvis 790 dollar for en high cube container på fyrre fod og 885 dollar for en femogfyrrefods high cube container.

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs