ShippingWatch

Rederiforeningen: Hvor får EU pengene fra?

Det lyder spændende med støtte til LNG-netværk i EU, men hvor den nye finansiering skal komme fra, kan Danmarks Rederiforening ikke umiddelbart se.

Rederiforeningen ser positivt på transportkommissær i EU Siim Kallas' udtalelse om, at der vil komme en køreplan for oprettelsen af et LNG-netværk i EU til august, og at EU også vil være parat til at støtte projektet finansielt. Der er dog et lille problem, mener man i Rederiforeningen.

"Det lyder rigtig, rigtig godt. Problemet er bare, at vi har svært ved at se, at der kommer flere midler med end de programmer, man allerede kan søge: transeuropæiske transportnetværk (TEN-T) & Motorways of the Sea. Der er ikke flere midler dér på nuværende tidspunkt. Ellers er det jo rigtig godt, at man er opmærksom på det, og der er nogle rigtig gode projekter i gang," siger Maria Bruun Skipper, erhvervspolitisk konsulent i Rederiforeningen, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs