ShippingWatch

Tidligere Torm-folk skal drive resterne af Nordic Tankers

Tankers Inc. og Hafnia Management, der tæller tidligere Torm-folk som bl.a. ex-CEO Mikael Skov, skal drive resterne af det selskab, der bliver tilbage efter sammenlægning af Nordic Tankers og Herning Shipping.  

Det børsnoterede selskab Nordic Shipholding, der indeholder i alt seks produkttankskibe , der er blevet tilbage af Nordic Tankers efter frasalget af kemikalietankskibssflåden og hele organisationen til det europæiske investeringsselskab Triton, skal i fremtiden drives og administreres af Tankers Inc.

"Vi sidder med kompetencerne inden for segmentet og med folk, der har drevet en børsnoteret virksomhed før, så det var nærliggende for begge parter," siger Mikael Skov til ShippingWatch, Tankers Inc., til ShippingWatch. Han siger, det kun er en formalitet, at aftalen bliver underskrevet.

Selve driften af de seks skibe vil dog blive varetaget af de nuværende partnere. Fem af skibene drives kommercielt af Maersk Tankers i handy-tankers poolen.

Tankers Inc. vil overtage alle opgaver i forbindelse med administration, herunder meddelelser til fondsbørsen og investor relations. Den overordnede strategi og ansvaret for den forretningsmæssige kurs samt bankforbindelser vil fortsat blive varetaget af bestyrelsen.

Mikael Skov forbereder sammen med en række tidligere medarbejdere i Torm etableringen af nyt tankskibsrederi med investeringsbanken Barclays i ryggen.

 

 

Mere fra ShippingWatch

Maersk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Maersk har stiftet. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs