Den norske rederiforening vælger ny formand

Norges maritime industri er førende på verdensplan, mener nyvalgt formand.

Den maritime sektor er dynamisk og innovativ og en meget vigtig kapitalgenererende del af verdensøkonomien mener, Trond Kleivdal, der er nyvalgt til posten som formand for den norske Rederiforening.

”Den maritime sektor has et stort iboende fremtidigt vækstpotentiale” sagde Kleivdal og fortsatte: ”Vi leder konstant efter ny bedre og vedvarende løsninger og dette har gjort os til et yderst konkurrencedygtigt ekspertisecenter, hvori der er et drive for at finde innovative løsninger,  hvilket har international betydning og tiltrækningskraft.”

Den nye formand understreger, at den maritime sektor gennem flere generationer har demonstreret en god evne til at styre gennem svære tider.

De norske rederier, skibsejere og sømænd har altid været i stand til at finde nye markeder og muligheder,” sagde Kleivdal:

”Dette har gjort landets maritime industri førende på verdensplan, ikke kun til søs men også under og over havets overflade. Der er mange der ofte har afskrevet Norge som en maritim supermagt, men vi har altid vist dem at det ikke passede. Den maritime sektor er en af Norges mest ”vedvarende ressourcer. Rederierne er det bankende hjerte i en sektor, der beskæftiger 100.000 mennesker og genererer 130 millarder kroner per år.”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også