ShippingWatch

Myndigheder border MSC-skib efter olielæk i Californien

Et containerskib fra MSC er blevet bordet af amerikanske myndigheder, som mistænker skibet for at være involveret i nyligt olieudslip ud for Californien.

Foto: MSC

Amerikanske myndigheder har bordet et skib fra MSC ud for Long Beach i USA, der kan være årsagen til det enorme olieudslip, der for nyligt skete ud for kysten ved Los Angeles.

Skibet "MSC Danit" trak sit anker tæt på den undersøiske rørledning, som af USA's kystvagt er blevet vurderet til at være årsagen til udslippet, fremgår det af en pressemeddelelse fra U.S. Coast Guard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs