ShippingWatch

Topchefer i shipping ser opsvinget strække sig ind i 20'erne

En unik kombination af faktorer gør, at topchefer fra alle de store shippingsegmenter ser det nuværende opsving strække sig en del år frem. Blandt andet er der ingen, der ønsker at bestille nye skibe foreløbigt.

"Jeg vil ikke sige, markedet er som guld. Det er nærmere som platin," lød det tirsdag fra Star Bulks topchef Petros Pappas. | Foto: Marine Money

Det er mere ædelt guld end luftigt glitter, der kendetegner det nuværende shippingmarked, hvis man spørger en række fremtrædende shipping-topchefer, som det skete på Capital Links konference tirsdag. Eller måske snarere platin, som en af dem brugte til at beskrive den helt usædvanlige optur, der er er i gang.

Blandt optimisterne i panelet "Is it all Glitter & Gold" var John Coustas, topchefen fra den store græske ejer af containerskibe Danaos. Han mener, at der er mere guld i vente.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs