ShippingWatch

DFDS påbegynder integration af HSF Logistics

Processen ventes fuldendt inden for et år, oplyser den danske rederi- og logistikvirksomhed.

Foto: DFDS

Rederiet DFDS vil påbegynde integrationen af det nyligt opkøbte HSF Logistics, efter at opkøbet tirsdag er afsluttet.

Det oplyser DFDS i en selskabsmeddelelse tirsdag aften.

Hovedparten af integrationen af HSF Logistics, der leverer kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter, ventes afsluttet inden for et år.

"Det er en stor glæde at byde alle HSF's medarbejdere velkommen til DFDS. Vores tilbud til en bred vifte af fødevareproducenter styrkes nu betydeligt. Siden vi blev enige om at gå sammen i januar, har vores dialog bekræftet, at det er et fremragende match," siger Torben Carlsen, der er topchef i DFDS, i meddelelsen.

Med opkøbet ventes et årligt synergimål på omkring 75 mio. kr. til opnåelse inden udgangen af 2023, mens DFDS' logistikdivision ventes at omsætte for mere end 8 mia. kr. med et driftsresultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) på omkring 900 mio. kr. før synergier, fremgår det.

DFDS har i forbindelse med integrationen af HSF Logistics opjusteret sine forventninger til investeringerne for regnskabsåret 2021 til 3,5 mia. kr. fra 2,8 mia. kr.

De finansielle forventninger om et EBITDA før særlige poster på 100 mio. kr. fastholdes.

EU godkender DFDS' køb af HSF Logistics

DFDS betaler dyrt for EU's granskning af købet af HSF Logistics

DFDS' nye milliardopkøb kommer efter flere års kurmageri til ejerfamilie 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs