ShippingWatch

Samskip er "overrasket" over Eimskips forlig i konkurrencesag

Samskip er overrasket over, at konkurrenten Eimskip har indgået et forlig og samtidig erkendt brud på konkurrenceloven i den langstrakte sag om priskoordinering mellem de to rederier. Samskip vil dog ikke kommentere sagen yderligere over for ShippingWatch.

Foto: Samskip Endeavour

Shippingselskabet Samskip erklærer sig overrasket over at skulle læse i medierne, at Eimskip netop har indgået forlig og skal betale en millionbøde i en langstrakt konkurrencesag, hvor de to spillere har stået anklaget for at have delt markedet imellem sig i en årrække.

I sidste uge meddelte Eimskip, at rederiet som følge af et forlig i sagen skal betale en bøde på 10 mio. euro. Rederiet erkendte i samme ombæring, at der i en årrække "var kommunikation og collusive adfærd med Samskip" i strid med blandt andet den islandske konkurrencelov.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs