ShippingWatch

Maersk har søsat større indsats mod forebyggelse af stress

Siden vinter har rederiet haft mere end 2200 medarbejdere i Danmark på kursus.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

A.P. Møller - Mærsk indledte i februar i år et samarbejde med Danica Pension og psykologer fra PP Clinic, der skal sætte fokus på stress - og forebyggelse af det - i organisationen.

Det skriver Berlingske.

"Vores model er indledende at afholde såkaldte awareness-sessioner. Det handler i høj grad om, at vi gerne vil forebygge stress – og ikke bare hjælpe og helbrede, når den er en realitet. Vi forsøger i den forbindelse at prøve at få et fælles sprog omkring det. Vi siger til folk, at vi bliver nødt til at tale om de her ting," fortæller Henriette Boisen, der er head of rewards og ansvarlig for projektet, til avisen.

Som en del af arbejdet med at forebygge stress har der blandt andet været fokus på at opbygge et fælles sprog om stress samt skabe en erkendelse af, at stress er en naturlig del af livet, lyder det.

Rederier kalder indsats for flere kvinder en succes selvom man er langt fra målet 

Mere fra ShippingWatch

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarked, som vurderes kun at være startet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs