ShippingWatch

Nye og større finansielle muskler hos Molslinjen skal sikre fremtidig vækst

I fremtiden skal Molslinjen vokse sig større og større, enten i Danmark eller udlandet, siger topchef. Han vil ikke forholde sig til en mulig norsk fusion, men kapitalfondsejeren har tidligere åbnet op for muligheden.

Til august har Carsten Jensn stået i spidsen for færgerederiet Molslinjen i fem år. | Foto: Mols-Linjen

Da Molslinjen tilbage i december blev solgt for et ukendt beløb fra kapitalfonden Polaris til Nordens største kapitalfond EQT, stod selskabet bag "Kombardo"-sloganet fra den ene dag til den anden i en ny situation.

Der er andre økonomiske boller på suppen nu, og selvom adm. direktør for Molslinjen, Carsten Jensen, understreger, at man har været glad for den rejse, Molslinjen har været på med Polaris siden 2015, så har han svært ved at finde huller i osten hos EQT.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs