ShippingWatch

Danske redere taler for flådebaseret CO2-regulering med ny analyse

Danske Rederier har fået udarbejdet en analyse om måden at måle rederier og skibe på CO2-reduktion. Analysen skal ifølge brancheorganisationen bruges til at påvirke IMO-landene til at vælge en flådebaseret tilgang at måle effektivitetskravene.

Foto: PR / Danske Rederier

Danske Rederier har fået udarbejdet en ny analyse, der skal bruges til få IMO til at lægge sig fast på en flådebaseret måde at måle et rederis effektivitet, når det kommer til at sænke CO2-aftrykket.

Sådan lyder det fra brancheforeningen, der netop har fået konsulenthuset CE Delft til at lave en rapport, der taler for en flådebaseret tilgang til de effektivitetskrav, der skal vedtages i IMO-systemet. En tilgang, der står i modsætning til at kigge på det enkelte skib.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs