ShippingWatch

Axel Eitzen sætter sin søn i spidsen for Christiania Shipping

Et medlem af Eitzen-familien bliver ny formand i Christiania Shipping, som Axel Eitzen var med til at købe for tre år siden. Siden da har rederiet været i gennem en restrukturering, der har ført til ny ejerstruktur og ny mand for bordenden.

Foto: PR

Den norske shippingmand Axel Eitzen hiver nu sin søn ind som ny bestyrelsesformand for rederiet Christiania Shipping, som han var med til at købe for tre år siden.

Det sker som kulminationen på den restrukturering, rederiet har været igennem siden overtagelsen, oplyser Axel Eitzen i en mail til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs