ShippingWatch

Don Ø og Jørgen Glistrup anker million-erstatning til Clipper

Den tidligere ledelse i Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup, har valgt at anke den million-erstatning, som de er dømt til at betale til rederiet Clipper.

Flemming Østergaard (th.), også kendt som Don Ø, var formand i Parken Sport & Entertainment, mens Jørgen Glistrup var adm. direktør. | Foto: Jens Dresling/Ritzau/Scanpix

Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup har anket den million-erstatning, som de er blevet dømt til at betale til rederiet Clipper i en sag om kursmanipulation i Parken Sport & Entertainment.

Det fortæller Jørgen Glistrups advokat til Børsen.

"Jeg kan bekræfte, at både Jørgen og Flemming har anket. Det har vi gjort, fordi vi mener, dommen er forkert,” siger advokat Karoly Németh til avisen.

Flemming Østergaard er tidligere bestyrelsesformand for Parken, mens Jørgen Glistrup var adm. direktør. I starten af september afgjorde Københavns Byret, at Parken skal betale Clipper cirka 3,75 mio. kr. plus renter i sag, der drejer sig om Clippers køb af en større portion aktier i Parken i 2008.

Det blev samtidig besluttet, at regningen skulle sendes videre til Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup.

Clipper havde oprindeligt stævnet Parken, som bl.a. står bag fodboldholdet FC København, for 83 mio. kr., som i runde tal er det beløb, rederiet tabte på et aktiekøb på 90 mio. kr. Men Clipper endte altså med at få tilkendt en langt lavere erstatning af byretten.

Umiddelbart efter domsafsigelsen 9. september, oplyste rederiet til ShippingWatch, at det ville nærlæse dommen for at vurdere, om den skulle ankes eller ej.

Don Ø og Glistrup skal betale millioner til Clipper i kurssag

Clipper Group holder fast i millionkrav mod Parken 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs