ShippingWatch

Medie: Coronakrise stopper salget af Molslinjen

Molslinjen har ellers været snublende tæt på at få ny ejer, men coronakrisen har fået den nuværende ejer til at skrinlægge salget af færgerederiet, erfarer Finans.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Salget af færgerederiet Molslinjen er blevet droppet som følge af coronakrisen. Det skriver Finans på baggrund af flere kilder tæt på processen.

Molslinjen har ellers været snublende tæt på at få ny ejer. Tidligere på måneden skrev Finans, at tre-fire bydere var gået videre fra første budrunde. Forventningen var, at der ville blive fundet en køber omkring påske.

Men den aktuelle nedlukning af Danmark på grund af coronavirusset har ramt Molslinjen hårdt, og det har fået ejeren af Molslinjen, kapitalfonden Polaris Equity, til at skrinlægge salgsprocessen.

For godt to uger siden kunne ShippingWatch fortælle, at Molslinjen gjorde brug af regeringens hjælpepakke og hjemsendte omkring 200 medarbejdere.

Tiltaget betød, at rederiet i første omgang undgår at skulle fyre ansatte som en konsekvens af den markant lavere passagertrafik, efter store dele af Danmark er lukket ned for at inddæmme smitten af coronavirus.

Næsten alle hjemsendelser gælder rederiets aktiviteter på Kattegat. Det er især her, at Molslinjen har droslet sine aktiviteter ned, og hvor man er gået fra at sejle med tre til kun én færge.

"Hele øvelsen går ud på at bevare job. Vi regner bestemt med, at vi skal have en operation, som forholdsvis hurtigt kan komme op i gear igen, når vi er ude på den anden side igen," oplyste Molslinjen til ShippingWatch.

Molslinjen sender 200 ansatte hjem med lønkompensation

Molslinjen tæt på at få ny ejer – kapitalfond står til stor gevinst

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere