ShippingWatch

Bernhard Schulte vil bygge skibe til amerikansk havvind

Den tyske Bernhard Schulte-gruppes offshoreselskab går ind i et nyt joint venture med amerikansk selskab om at bygge offshoreskibe til at sejle for den amerikanske havvindsbranche.

Offshore vindmøller ud for Rhode Island i USA. | Foto: Sean D. Elliot/AP/Ritzau Scanpix

Bernhard Schulte Offshore går sammen med amerikanske Midocean Wind i et joint venture, der skal bygge nye offshoreskibe til at servicere amerikanske havvindmøller.

Selskabet, der er den tyske Bernhard Schulte-gruppes offshoreselskab, vil sammen med den amerikanske partner bygge og drive supportskibe, der skal sejle for offshore vindmøller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs