ShippingWatch

Eimskip afviser konkurrents kritik af grønlandsk samarbejde

Topchef i Eimskip Vilhelm Már Þorsteinsson er uenig i, at samarbejdet med RAL kan skade konkurrencen, som det ellers lyder i en klage fra konkurrenten Samskip. "Jeg mener det stik modsatte," siger Eimskip-CEO til ShippingWatch.

Foto: Eimskip/PR

Det kommer ikke til at blive et problem for konkurrencen, når islandske Eimskip og grønlandske Royal Arctic Line inden længe starter deres fælles sejlads til og fra Grønland, som RAL indtil nu har haft eneret til.

Det har konkurrencemyndighederne i Island konkluderet, og den samme melding kommer fra topchef i Eimskip Vilhelm Már Þorsteinsson.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs