ShippingWatch

Samskip har fulgt RAL og Eimskips planer tæt i over to år

Med sin klage til de islandske konkurrencemyndigheder stiller Samskip nu åbent spørgsmålstegn ved et længe varslet samarbejde mellem Eimskip og Royal Arctic Line. Samarbejdet vil skade konkurrencen, siger Samskip til ShippingWatch.

Konstruktionen af de tre nye containerskibe, som Eimskip og Royal Arctic Line har bestilt, er i fuld gang i Kina. Her ses skibet, det grønlandske rederi har bestilt. Foto: RAL | Foto: Royal Arctic Line

I mere end to år er forbededelserne til et storstilet partnerskab mellem Eimskip og Royal Arctic Line blevet fulgt særdeles tæt fra Holland. Det er her, at logistikselskabet Samskip, som har rødder i Island, har sit hovedkvarter.

Herfra har selskabet gransket de løbende udmeldinger og opdateringer, som er kommet fra Royal Arctic Line og Eimskip, og som har omfattet nye rutesystemer til og fra Grønland og bestilling af tre containerskibe til opgaven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs