ShippingWatch

Containerredernes nye alliance er endeligt på plads

Samarbejdet om fælles standarder i containerindustrien er nu endeligt i gang. Alliancen har fået udpeget et hovedsæde og en topchef. Ét rederi, der var med i den indledende dialog, er foreløbig ikke med i det endelige samarbejde.

Foto: /ritzau/Christian Charisius

Fire containerrederier er nu gået endeligt sammen om at etablere en fælles sammenslutning om fælles standarder i industrien.

Alliancen, der har fået navnet Digital Container Shipping Association (DCSA), blev oprindeligt meldt ud i slutningen af sidste år. Her kom det frem, at Maersk, MSC, CMA CGM, Hapag-Lloyd og japanske ONE havde planer om at oprette det fælles sats. Også kinesiske Cosco skulle oprindeligt have været del af dialogen om alliancen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs