ShippingWatch

Briter hænger på DFDS-kontrakt trods udskydelse af brexit

Brexit-kontrakterne mellem DFDS og det britiske transportministerium tager ikke højde for den udskydelse af bruddet med EU, som Underhuset vedtog torsdag. Det skriver Børsen.

DFDS' kontrakt med den britiske regering træder sandsynligvis fortsat i kraft om få uger, selv om brexit ser ud til at blive udskudt. Det skriver Børsen.

Et stort flertal i Underhuset vedtog torsdag, at Storbritannien vil forsøge at udskyde skæringsdatoen for brexit den 29. marts. En udskydelse er der imidlertid ikke taget højde for i millionkontrakterne mellem det britiske transportministerium, DFDS og Brittany Ferries, der er indgået for at sikre ekstra kapacitet på travle ruter fra slutningen af marts i tilfælde af et brexit uden handelsaftale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs