ShippingWatch

Stena og tysk bilproducent får grønt lys af EU til fælles selskab

Stena Rederi og Glovis Europes planer om at etablere et fælles bil- og lastbilrederi giver ingen konkurrencemæssige bekymringer, vurderer EU-Kommissionen, som har sagt god for planerne.

Foto: Stena

Det svenske rederi Stena Rederi og tyske Glovis Europes har fået EU-Kommissionens velsignelse til at etablere et fælles selskab, som skal operere bil- og lastbilskibe i Europa.

"Kommissionen har konkluderet, at det foreslåede overtagelse ikke rejser nogle konkurrencemæssige bekymringer," skriver EU-Kommissionen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs