ShippingWatch

Scrubber-forkæmpere skuffede over seneste forbud

Havne og myndigheder bør ikke træffe forhastede beslutninger om åbne scrubbere, advarer scrubberorganisationer efter forbuddet mod at udlede vaskevandet i endnu en stor bunkerhavn. Det er et politisk tema, mener analytiker.

Foto: /ritzau/Marius Nyheim

Beslutningen om at forbyde vaskevandet fra åbne scrubbere i den store mellemøstlige bunkerhavn Fujairah får scrubberorgansiationer på banen.

Hos leverandørerne af scrubbere EGCSA er formand Don Gregory skuffet. Han mener, at forbuddet, der kommer i en række af flere, kommer på et uheldigt tidspunkt, hvor industrien arbejder på at sænke udledningen af svovl. Det kan lede til et tilbagefald i processen, mener han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs