ShippingWatch

Thorco Lineages last var strandet i Sydkorea i månedsvis

Der gik flere måneder fra, Thorco Lineage forulykkede, til at skibets last endelig kunne sendes videre til sin oprindelige destination. Skibet er fortsat på værft i Sydkorea.

Foto: Marine Nationale

Kunder med last ombord på Thorco Lineage har måttet væbne sig med tålmodighed, efter at skibet gik på grund sidste sommer.

I flere måneder har lasten befundet sig i Sydkorea, hvor skibet blev slæbt til i august på en rejse, som varede seks uger. Først omkring årsskiftet er den blevet sendt mod sin destination.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs