ShippingWatch

Store rederier med i nyt dansk iværksætter-projekt

Projektet Maritime Stars skal hjælpe iværksætter-virksomheder med at skabe nye løsninger til shippingindustrien. Det har deltagelse af rederierne Maersk Tankers og DFDS.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Stephen B. Morton

(Rettet onsdag kl. 9:24. I en tidligere artikel fremgik det, at Uni-Tankers var med i projektet.)

Et nyt dansk projekt med deltagelse af flere store, danske rederier skal være med til at udvikle nye løsninger til shippingindustrien.

Projektet hedder Maritime Stars og bliver drevet af den nordjyske maritime center Marcod.

Det er støttet med penge fra Industriens Fond og Den Europæiske Socialfond og har deltagelse af rederierne Maersk Tankers og DFDS, men leverandørerne Alfa Laval, MAN og Wärtsila samt software-selskabet Gatehouse også deltager.

Over en periode på tre år skal 15 iværksættervirksomheder igennem et træningsforløb på i alt ni måneder. Formålet er at skabe nye produkter og arbejdspladser ved at gøre iværksættere klar til den virkelige verden.

Første møde i projektets regi blev afholdt tirsdag i Aalborg.

De deltagende virksomheder erAlfa Laval, Danske Rederier, Danfoss, DESMI, DFDS, Fjordline, Gatehouse, Hoyer Motors, Logimatic, Maersk Tankers, MAN Energy Solutions, Terntank, Viking Life-Saving Equipment, Wrist Ship Supply, World Marine Offshore, Wärtsila Danmark.

Interessen for maritime start-ups eksploderede i 2018

Nyt projekt vil parre start-ups og shippingselskaber

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere