ShippingWatch

Det står øverst på redernes dagsorden for 2019

Hvilke forhandlinger og forberedelser bliver de vigtigste for rederne i 2019? ShippingWatch har spurgt flere af de største internationale og danske spillere.

Foto: HHM / Dietmar Hasenpusch

Noget skal blomstre, mens andet skal begrænses. Sådan kan man kort sige om de vigtigste prioriteringer for rederne i 2019.

I hvert fald peger sammenslutningen af europæiske redere, ECSA, og shippingorganisationen Bimco på, at fri handel er et stort emne på dagsordenen næste år for begge parter, der i 2018 har været stærkt bekymret over de omfattende reguleringer på handel, som USA's præsident Donald Trump har stået i spidsen for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs