ShippingWatch

IMO vil forbedre sikkerheden med nye brændstoffer

Frem mod 2021 skal IMO's sikkerhedskomité udvikle nye mål for at styre sikkerheden for de nye brændstoffer, der bliver introduceret op til de globale svovlkrav i 2020. Forslag skal indsendes frem mod næste møde.

Foto: Arkivfoto/Colourbox

Der bliver nu taget hånd om en af de store bekymringer med de globale svovlkrav og de nye brændstoffer med 0,5 pct. svovlindhold, som inden længe tages i brug.

I hvert fald blev det i IMO's sikkerhedskomite MSC vedtaget at "udvikle flere metoder til at forbedre sikkerheden ved brugen af fuel-olie", skriver IMO efter sidste uges møderække i komiteen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs