ShippingWatch

EU godkender liste over ophugningsværfter

Den nyeste version af EU's liste over værfter til ophugning er nu endeligt godkendt. De ophugningsværfter i Indien, Maersk samarbejder med, er ikke blevet godkendt til listen. Reglerne træder i kraft om tre uger.

Redere med skibe under EU-flag ved nu præcist, hvilke værfter de kan sende deres skibe til for at leve op til EU's regler for ansvarlig ophugning fra 31. december i år.

EU godkendte torsdag den fjerde version af sin ophugningsliste. En kladde har tidligere været tilgængelig på EU-Kommissionens hjemmeside, og det er de 26 værfter herpå, som nu er godkendt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs