ShippingWatch

Maersk Supply Service finder ny finansdirektør hos søsterselskab

Finansdirektør hos Svitzer Australia tager over, når Maersk Supply Services nuværende mand på posten skifter til Bunker Holding.

Foto: PR-foto

Maersk Supply Service, der leverer tjenesteydelser til offshore-industrien, har fundet sig en ny finansdirektør hos bjergningsselskabet Svitzer, der ligeledes er en del af Mærsk-koncernen.

Det er Karl Thorngren, der lige nu er finansdirektør hos Svitzer Australia, som skal afløse Michael Krabbe, der til næste år forlader selskabet for at få en tilsvarende stilling hos Bunker Holding.

Michael Krabbe forlader Maersk Supply Service allerede i januar, mens Karl Thorngren først begynder som finansdirektør ved udgangen af april. I den mellemliggende periode vil Mads Winther, der er strategichef og leder for fusioner og opkøb hos A.P. Møller-Mærsks energidivision, midlertidigt varetage positionen, oplyser Maersk Supply Service.

Maersk Supply Service er den sidste brik i puslespillet for Mærsk i udskillelsen af selskabets fire energidivisioner.

Maersk Oil er solgt til franske Total, mens Maersk Tankers er solgt til Mærsk-familiens selskab, A.P. Møller Holding. Maersk Drilling skal efter planen børsnoteres selvstændigt næste år.

Maersk Supply Services værdi skåret ned med milliarder

Maersk finpudser Drilling til børsnotering 

/ritzau/FINANS

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs