ShippingWatch

"Jeg har lært om landbrug, sol og vind"

Tommy Thomsen har gjort, hvad mange shippingfolk ikke når at prøve i deres karrierer, nemlig at arbejde langt væk fra den maritime motor og ovenikøbet med staten som arbejdsgiver. "Min horisont blev udvidet," siger han til ShippingWatch.

"Bæredygtighed, landbrug, sol og vind," lyder det fra 61-årige Tommy Thomsen, når han skal sætte et par ord på, hvad han har lært i de fem år, hvor han – næsten – ikke beskæftigede sig med den maritime verden. For selvom han givetvis kunne havet forsat en shippingkarriere, der startede på Esplanaden som elev i 1978, valgte han for fem år siden at skifte jobbet som topchef i Nordic Tankers ud med posten som øverste chef for det statslige IFU, Industrialiseringsfonden for Udviklingslande.

Noget utraditionelt, vil nogen mene, i en branche, hvor mange, ikke mindst ledere, ofte forbliver hele arbejdslivet, og hvor snakken blandt talentjægerne oftere handler om udfordringen med gengangere end om manglende erfaring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs