ShippingWatch

Byggeboom i Sydøstasien lover bedring for multipurpose

En vækst i vedvarende energi og et byggeboom i Sydøstasien får nu Drewry til at se bedre tider for den pressede multipurpose-sektor. Optimismen kommer dog med et forbehold.

Den pressede multipurpose-sektor, der dækker over projektlast og tørlast, kan stå over for en bedring med en stigende vækst inden for vedvarende energi verden over og et byggeboom i Sydøstasien, der ventes at vare de næste ti år. Det skriver analysehuset Drewry.

Der er dog forbehold for optimismen, da den globale efterspørgsel vil vokse bare to pct. om året frem mod 2022, mens multipurpose- og heavyliftflåden ventes at få kontrakter på mindre end en procent om året i den samme periode, skriver Drewry.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs