ShippingWatch

Udsigt til markante ratestigninger allerede i 2019

De omstridte bunkertillæg er slet ikke tilstrækkelige til at dække de stigende udgifter for containerrederierne, skriver Seaintel. Analysehuset forventer betydelige ratestigninger allerede næste år.

Foto: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Der kan være betydelige prisstigninger i vente for afskiberne til næste år, når de skal booke laster hos containerrederierne.

For lige nu afspejler de nuværende fragtrater ikke den tilsvarende udvikling, der er sket for brændstofpriserne i de seneste år, vurderer analysehuset Seaintel. Også selvom rederierne over en bred kam har indført bunkertillæg (baf) i år, som flere store kunder har taget kritisk imod.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs