ShippingWatch

Stena bestiller nye skibe fra kinesisk værft

Stena Line har udnyttet optioner på at få bygget yderligere to færger i Kina, mens Stena RoRo har fået en option på at bygge yderligere nye skibe på det kinesiske værft.

To Stena-rederier har landet aftaler med et kinesisk værft. Det drejer sig om færgerederiet Stena Line, som har udnyttet optioner på to skibe, mens Stena RoRo har fået optioner på fire nye skibe. Alle fra det samme kinesiske værft Avic Weihai Shipyard, fremgår det af en meddelelse.

Stena Line har bestilt det syvende og ottende skib i serien E-Flexer-skibe, som skal sættes ind i rederiets rutenetværk i 2022, når de bliver leveret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs