ShippingWatch

Errias nye bestyrelse er på plads

Den nye bestyrelse i shipping- og rådgivingsvirksomheden Erria er nu på plads efter en ekstraordinær generalforsamling i selskabet.

På en ekstraordinær generalforsamling er den nye bestyrelse for shipping- og rådgivningsvirksomheden Erria netop blevet vedtaget. Det oplyser selskabet i en meddelelse til børsen.

Det var den nye og største aktionær Peter Kristian Ellegaard, der gennem Singapore-selskabet Ellegaard Holdings Pte havde foreslået at vælge en ny bestyrelse i selskabet, efter at en kreds af nye investorer for nylig overtog majoriteten i den lille shipping- og rådgivningsvirksomhed Erria A/S, heriblandt den mangeårige CEO Henrik N. Andersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs