ShippingWatch

Frontlines scrubberkøb kan for alvor sparke gang i redernes svovlvalg

Flere rederier har de sidste uger bekendt kulør med store scrubberordrer, mens Frontline går endnu længere med investeringen i en producent. Et stærkt signal, der vil styrke interessen fra resten af industrien, vurderer analytiker over for ShippingWatch.

Foto: Frontline

Med præcis halvandet år til de globale svovlkrav flasher flere rederier nu deres strategier for de nye regler. Især har scrubberen, der kan rense skibes røg for svovl, for alvor fået medvind med flere store ordrer fra rederier verden over de seneste uger.

Og der vil sandsynligvis dukke endnu flere op de kommende stykke tid, vurderer Torbjørn Kjus, der i flere år har siddet som olieanalytiker for DNB Markets, men i denne uge er skiftet til selskabet Vistin Trading, hvor han skal være fondschef med fokus på netop svovlkravene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk venter snart at præsentere rapport om overgreb på skib

Maersk har færdiggjort undersøgelsen af det mulige seksuelle overgreb på et kvindelig besætningsmedlem, hvor fem søofficerer efterfølgende blev suspenderet. Rapporten ventes at blive lagt frem i slutningen af januar, siger Maersk til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs