ShippingWatch

Analysehus: Redernes bunkertillæg er et desperat træk

Drewry kritiserer ligesom flere større afskibere de nye bunkertillæg, der er blevet indført af containerrederierne. De synes i første omgang at have vundet det første slag.

Foto: /ritzau/Marius Nyheim

De nye tillæg på skibsbrændstof, som flere rederier har indført på det sidste, er indtil videre blevet mødt af kritik fra flere afskibere.

Og netop afskiberne har god grund til at være vrede over de nye tillæg, vurderer Drewry. Analysehuset mener derfor, at det er på høje tid at udarbejde et nyt system for bunkeromkostninger, der tager hensyn til såvel rederne som afskiberne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs