ShippingWatch

Oliepriserne fortsætter mod nye højder

Forventninger om nye amerikanske sanktioner mod Iran og Opecs fortsatte begrænsning af produktionen bringer olieprisen tæt på 75 dollar.

Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bonnerup.

Oliemarkedet fortsætter op tirsdag morgen.

Oliepriserne har ramt det højeste niveau siden slutningen af 2014 tirsdag morgen, og de presses op af forventninger om nye amerikanske sanktioner mod Iran, mens oliekartellet Opec fortsætter med at holde produktionen nede trods en stigende efterspørgsel.

Investorerne venter nu på de ugentlige lageropgørelser fra såvel brancheorganisationer som fra de amerikanske myndigheder.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster tirsdag morgen 74,90 dollar mod 73,80 dollar mandag ved 17-tiden.

Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 68,90 dollar mod 67,80 dollar mandag eftermiddag.

Saudi-Arabien sender olieprisen i højeste niveau siden 2015 

Tankrederier får markant opløftende data fra energiagentur

Oliepriserne tager et nøk ned fra højeste niveau siden 2015 

 

 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs