ShippingWatch

Karstensens Skibsværft fordobler sit overskud

Karstensens Skibsværft i Skagen fordoblede overskuddet i 2017, fremgår det af regnskab. Værftet skal levere 15 fartøjer over de næste to år.

Danske Karstensens Skibsværft kommer ud af 2017 med stigende omsætning og en bundlinje, der er lidt mere end fordoblet i forhold til året før.

Skagen-værftet melder om god aktivitet inden for nybygning, reparation og derudover arbejdet med større ombygninger.

Af regnskabet fremgår det, at omsætningen sidste år steg med 167,6 mio. kr. til knap 1,3 mia. kr. Overskuddet efter skat endte på 39,2 mio. kr. mod 19,4 mio. kr. i 2016.

I løbet af 2017 afleverede værftet fem fartøjer. Og frem mod 2020 skal der efter planen leveres 15 nybygninger, lyder det i regnskabet.

"Der forventes en gunstig udvikling i 2018. Selskabet har som tidligere nævnt således på nuværende tidspunkt ordrer på nybygninger til færdiggørelse i 2018. Der budgetteres med et tilfredsstillende resultat for 2018," lyder det i regnskabet.

Antallet af fuldtidsansatte steg også i 2017. I gennemsnit havde værftet sidste år 348 ansatte mod 321 året før.

Knud D. Karstensen, der i 1987 købte værftet af sin far, Niels D. Karstensen, er i dag adm. direktør for Karstensens Skibsværft.

Karstensens Skibsværft vidste intet om nordkoreansk arbejdskraft

Skagen-værft runder milliardomsætning i 2016

Nordkoreanere kan have bygget skibe for Maersk

Karstensens Skibsværft frasorteret af Forsvaret

Forsvarsforlig sender skibe i udbud igen

Forsiden lige nu

MSC følger trop med nyt bunkertillæg

Fra årsskiftet indfører containerrederiet MSC ligesom Maersk et nyt gebyr til kunderne, som skal tage højde for de stigende omkostninger til brændstof som følge af de kommende svovlkrav fra 2020.

Ungt dansk heavylift selskab har firedoblet resultatet

På under fem år er Ocean7, der opererer i projektlastmarkedet, vokset betydeligt. Både i antallet af ansatte og på bundlinjen. Næste skridt er flere skibe og kontorer, siger direktør Stefan Nordby Petersen til ShippingWatch.

Bomin lukker to ud af fire kontorer

Bunkerleverandøren lukker ned i to af verdens største bunkerhavne for at fokusere på sine kontorer i Houston og Hamborg. Det sker for at blive klar til ændringerne af bunkermarkedet i 2020, lyder det fra selskabet.

Danaos befinder sig i et "skeptisk marked"

Den store græske ejer af containertonnage, Danaos, fastholdt omsætningen i første halvår, efter en stor restrukturering af gælden i selskabet er faldet på plads. Risici er nu handelssanktioner og lave charterrater, lyder det fra CEO John Coustas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere