ShippingWatch

Store rateudsving i containerindustri trods konsolidering

Bølgen af konsolideringer i containerindustrien har indtil videre ikke sikret mere stabile rater, vurderer Seaintel. "Vejen, der fører mod en kritisk masse af konsolidering, har den ulogiske effekt faktisk at destabilisere markederne," lyder det.

Foto: Arkivfoto/Colourbox

Trenden med større rederier i containerindustrien har været vedvarende i de sidste år. Men i stedet for at sikre mere stabile rater, er udsvingene generelt blevet større.

Sådan lyder det fra Seaintel, der har kigget på tal for industrien, der går 20 år tilbage, og som er baseret på volatiliteten på markedet ud af Asien baseret på CCFI-indekset.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs