ShippingWatch

Organisationer: Industrien er uundværlig del af IMO

Industrien er en del af IMO, og det er der ikke noget underligt i, lyder det fra Bimco, efter FN's søfartsorgan i denne uge mødte kritik for at være under for stor indflydelse af shippingindustrien. "Alle i IMO ved, hvad industriens interesser er," siger forsker.

Foto: IMO

IMO har brug for industrien, når der skal opstilles internationale regelsæt for shippingbranchen.

Derfor er der ikke noget mærkværdigt i, at industrien er en del af FN-organet, har en indflydelse på arbejdet i IMO og for eksempel hjælper med en række tekniske detaljer om de forskellige problemstillinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs