ShippingWatch

Danske Færger øger overskud med knap 80 mio. kr.

Overskuddet steg sidste år med knap 80 mio. kr. for Danske Færger. Selvom rederiet til efteråret mister besejlingen til Bornholm, så gør vækst i trafiktal adm. direktør "meget fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden."

Foto: PR-foto/Danske Færger

Top- og bundlinjen viste fremgang for Danske Færger i 2017, som rederiet betegner som det bedste nogensinde på resultatsiden.

Omsætningen steg med 4,3 pct. til 1,1 mia. kr., mens overskuddet landede på 124 mio. kr. mod 44,4 miio. kr. i 2016, fremgår det af regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs