ShippingWatch

Alvorlig terminalbrand indhyller Singapore i røg

Der er udbrudt en brand på et terminalanlæg på en af øerne ud for Singapore, oplyser lokale medier tirsdag. Branden betegnes som alvorlig og kan ses langt ud over Singapore, som det fremgår af en video.

Opdateret onsdag d. 21. marts kl. 8.40

Tirsdag udbrød der en brand på terminalanlægget på øen Pulau Busing, der ligger lige syd for Singapore.

Ifølge lokale nyhedsmedier er branden alvorlig, men slukningsarbejdet er i gang tirsdag eftermiddag CET.

Tankene på anlægget indeholder olie og kemikalier og ejes af selskabet Tankstore.

Se billeder og videoen fra det lokale Channel News Asia her.

Onsdag morgen er branden blevet slukket efter seks timers arbejde. Ingen folk kom til skade under branden, skriver lokale medier.

Maersk: Singapore vil fastholde global førerposition efter 2020

Forsiden lige nu

MSC følger trop med nyt bunkertillæg

Fra årsskiftet indfører containerrederiet MSC ligesom Maersk et nyt gebyr til kunderne, som skal tage højde for de stigende omkostninger til brændstof som følge af de kommende svovlkrav fra 2020.

Ungt dansk heavylift selskab har firedoblet resultatet

På under fem år er Ocean7, der opererer i projektlastmarkedet, vokset betydeligt. Både i antallet af ansatte og på bundlinjen. Næste skridt er flere skibe og kontorer, siger direktør Stefan Nordby Petersen til ShippingWatch.

Bomin lukker to ud af fire kontorer

Bunkerleverandøren lukker ned i to af verdens største bunkerhavne for at fokusere på sine kontorer i Houston og Hamborg. Det sker for at blive klar til ændringerne af bunkermarkedet i 2020, lyder det fra selskabet.

Danaos befinder sig i et "skeptisk marked"

Den store græske ejer af containertonnage, Danaos, fastholdt omsætningen i første halvår, efter en stor restrukturering af gælden i selskabet er faldet på plads. Risici er nu handelssanktioner og lave charterrater, lyder det fra CEO John Coustas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere