ShippingWatch

Nyt tørlastrederi retter fokus mod indtjeningen efter flådeudvidelse

Songa Bulk retter nu fokus mod at øge indtjeningen efter at have bragt flådestørrelsen op på 15 tørlastskibe, fremgår det af regnskabet.

Foto: Songa Bulk

Herman Billung og Arne Blystad har med rederiet Songa Bulk brugt det forgangne år på at etablere sin flåde. Med en nuværende størrelse på nu i alt 15 skibe retter rederiet nu sit hovedfokus ind på at øge indtjeningen snarere end købe nye skibe.

Det fremgår af regnskabet fra tørlastrederiet, som CEO Herman Billung stiftede sammen med Arne Blystad i efteråret 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs