ShippingWatch

Maersk-direktør: Derfor er vi en digital pioner i shipping

Det vrimler med digitale initiativer i shippingindustrien. Alligevel mener Maersk at være branchens pioner via sit samarbejde med IBM, fortæller gruppens digitale direktør Ibrahim Gokcen.

A.P. Møller-Maersk mener at være helt i front i shippingindustrien, når det kommer til at udrulle nye digitale løsninger.

I en tid hvor der er talrige eksempler på nye initiativer, samarbejder og digitale væksthuse, og hvor især blockchain er blevet et hyppigt anvendt ord i industrien, så mener Maersk med sit samarbejde med IBM på nuværende tidspunkt at have det mest konkrete og klare eksempel på den teknologi, der kan blive fremtidens "økosystem" for shipping.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs