ShippingWatch

Maskinmestrenes vragede formand er blevet ekskluderet

Per Jørgensen, der efter nogle dramatiske bestyrelsesmøder i december blev afsat efter 15 år på formandsposten i Maskinmestrenes Forening, er nu også blevet ekskluderet. Samtidig skal han afvikle sin gæld til foreningen.

Foto: Maskinmestrenes Forening

Den mangeårige formand i Maskinmestrenes Forening, Per Jørgensen, som foreningens bestyrelse afsatte i december, er nu også blevet ekskluderet som medlem af foreningen.

Det fremgår af den nu offentliggjorte årsberetning til den årlige generalforsamling i Maskinsmestrenes Forening i næste måned.

Efter nogle dramatiske bestyrelsesmøder i foreningen blev Per Jørgensen i de første dage af december sidste år pludselig fjernet fra formandsposten, som han havde haft i 15 år.

Begrundelsen er tilsidesættelse af rammerne for anvendelse af foreningens kreditkort.

Bestyrelsen har indgået en afviklingsaftale, der sikrer en tilbagebetaling af det økonomiske mellemværende.

Maskinmestrenes Forening, bestyrelsen.

"Bestyrelsen har indgået en afviklingsaftale, der sikrer en tilbagebetaling af det økonomiske mellemværende. Efterfølgende er Per Jørgensen ekskluderet som medlem af Maskinmestrenes Forening," hedder det i en kortfattet beskrivelse af formandsskiftet.

Så frem til generalforsamling

Per Jørgensen luftede i december planer om at møde op på generalforsamlingen i Maskinsmestrenes Forening i marts. Samtidig har han lagt afstand til påstanden om brud på rammerne for foreningens kreditkort.

"Formuleringen om brug af kreditkort findes i foreningens revisionsprotokollat og er regnskabsmæssigt revideret af såvel ekstern som intern medlemsvalgt kritisk revisor. Brug af kreditkortet er sket i overensstemmelse med en årelang praksis, og beløbene varierer naturligvis fra år til år," fastslog Per Jørgensen:

"Der er ifølge eksperter med revisor- og advokatbaggrund ikke grundlag for at betragte beløbets størrelse som en sag for politiet eller domstole, og jeg ser frem til Maskinmestrenes Forenings generalforsamling i marts 2018, hvor vi skal gennemgå regnskabet."

Per Jørgensen skriver i en mail til ShippingWatch, at han ingen bemærkninger har til sin eksklusion.

Han er erstattet af foreningens tidligere næstformand Jan Rose Andresen på formandsposten.

Er han årets mest spektakulære fyring i det blå Danmark?

Maskinmestrenes eks-formand tilbød at trække sig på dramatisk møde

Maskinmestrenes bestyrelse ændrede forklaring i dramatisk formandsskifte

 

 

 

 

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere