ShippingWatch

Regeringen klar med 37 forslag i ny maritim vækststrategi

Erhvervsminister Brian Mikkelsen fremlægger mandag i næste uge regeringens bud på en maritim vækstplan. 37 konkrete initiativer er på bordet.

Foto: /ritzau/Rune Aarestrup Pedersen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) fremlægger mandag kl. 10.30 regeringens maritime vækststrategi på Langelinje Allé i København, hvor 37 konkrete initiativer bliver præsenteret.

Den nye vækststrategi tager udgangspunkt i en række anbefalinger fra regeringens såkaldte vækstteam, der anført af Jesper Lok, formand, fremlagde sin anbefalinger til regering og folketing i april sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs