ShippingWatch

Mads Zacho vil have et tocifret antal skibe på dansk flag

Få skibe i J. Lauritzens gasflåde er i dag på dansk flag. Hvis den positive politiske udvikling fortsætter, kan et tocifret antal skibe i fremtiden komme på dansk flag, siger CEO Mads P. Zacho til ShippingWatch.

Foto: J. Lauritzen

Det danske skibsregister DIS har fået to nye enheder med gasskibene Helena Kosan og Linda Kosan fra J. Lauritzen. Og der kan komme flere i fremtiden fra rederiet, der, ud over fire tørlastskibe, kun har de to nyindflagede gasskibe under dansk flag, siger CEO Mads P. Zacho til ShippingWatch.

"Nu ser vi det an, og der vil sikkert komme nogle lejligheder til igen at føre på dansk flag. Det er mit håb, at vi på længere sigt kan få en større og større del af vores flåde på dansk flag, så hvis den her positive politiske udvikling fortsætter, så vil jeg gerne se, at det er den vej, vi går," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs