ShippingWatch

Wilhelmsen Ship Management flytter til Singapore

Singapore bliver nyt hovedsæde for Wilhelmsen Ship Management, der i løbet af årets første kvartal flytter sit globale hovedkvarter fra Kuala Lumpur.

Foto: /ritzau/AP/Wong Maye/

Wilhelmsen Ship Management (WSM) flytter sit globale hovedkvarter fra Kuala Lumpur i Malaysia til Singapore i løbet af første kvartal i år. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Ifølge selskabet er flytningen er del af flere strategiske initiativer om at rykke tættere på nuværende kunder og fremtidens marked.

"Singapore er et etableret maritimt hub og en drivkraft i den digitale udvikling, der vil spille en vigtig rolle i selskabet løbende omstilling," siger Carl Schou, president i Wilhelmsen Ship Management.

I øjeblikket forventes kun få udvalgte nøglemedarbejdere i ledelsen af blive flyttet til Singapore, og Carl Schou understreger, at Kuala Lumpur fortsat vil være en vigtig lokation.

Opkøb trækker Wilhelmsens bundlinje ned

Wilhelmsen og Diana vil drive tørlastskibe sammen

Digitale tyskere rykker mod København

Forsiden lige nu

Tankrederne står over for endnu et grimt kvartal

Tankrederne kæmper med historisk dårlig indtjening, og raterne er langt fra høje nok til at sikre sorte tal i andet kvartal, mener amerikanske Morgan Stanley. ShippingWatch er dykket ned i et marked, der har det overordentligt svært.

Kinesere vil chartre op mod 60 skibe fra store produkttankredere

En ny spiller i produkttank er ved at tage form med kinesiske Baota Petrochemical Group, der har indgået aftaler om at tage skibe på charter fra flere ledende spillere i produkttank. Maersk Tankers bekræfter forhandlinger om skibssalg over for ShippingWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere