ShippingWatch

Wilhelmsen Ship Management flytter til Singapore

Singapore bliver nyt hovedsæde for Wilhelmsen Ship Management, der i løbet af årets første kvartal flytter sit globale hovedkvarter fra Kuala Lumpur.

Wilhelmsen Ship Management (WSM) flytter sit globale hovedkvarter fra Kuala Lumpur i Malaysia til Singapore i løbet af første kvartal i år. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Ifølge selskabet er flytningen er del af flere strategiske initiativer om at rykke tættere på nuværende kunder og fremtidens marked.

"Singapore er et etableret maritimt hub og en drivkraft i den digitale udvikling, der vil spille en vigtig rolle i selskabet løbende omstilling," siger Carl Schou, president i Wilhelmsen Ship Management.

I øjeblikket forventes kun få udvalgte nøglemedarbejdere i ledelsen af blive flyttet til Singapore, og Carl Schou understreger, at Kuala Lumpur fortsat vil være en vigtig lokation.

Opkøb trækker Wilhelmsens bundlinje ned

Wilhelmsen og Diana vil drive tørlastskibe sammen

Digitale tyskere rykker mod København

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere