ShippingWatch

Wilhelmsen Ship Management flytter til Singapore

Singapore bliver nyt hovedsæde for Wilhelmsen Ship Management, der i løbet af årets første kvartal flytter sit globale hovedkvarter fra Kuala Lumpur.

Foto: /ritzau/AP/Wong Maye/

Wilhelmsen Ship Management (WSM) flytter sit globale hovedkvarter fra Kuala Lumpur i Malaysia til Singapore i løbet af første kvartal i år. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Ifølge selskabet er flytningen er del af flere strategiske initiativer om at rykke tættere på nuværende kunder og fremtidens marked.

"Singapore er et etableret maritimt hub og en drivkraft i den digitale udvikling, der vil spille en vigtig rolle i selskabet løbende omstilling," siger Carl Schou, president i Wilhelmsen Ship Management.

I øjeblikket forventes kun få udvalgte nøglemedarbejdere i ledelsen af blive flyttet til Singapore, og Carl Schou understreger, at Kuala Lumpur fortsat vil være en vigtig lokation.

Opkøb trækker Wilhelmsens bundlinje ned

Wilhelmsen og Diana vil drive tørlastskibe sammen

Digitale tyskere rykker mod København

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Maersk-CEO Søren Skou langede hårdt ud efter statstøtte til shippingindustrien, mens Norvic Shipping forventer stor vækst, lød det i interview med ShippingWatch. Tørlastoperatøren er en blandt mange, der er strømmet til København de sidste år.

Søren Skou tordner mod statsstøtte til containerrederierne

Maersk-gruppens CEO Søren Skou langer hårdt ud efter den "fortsatte statsstøtte" uden direkte at nævne Sydkoreas massive kapitalindsprøjtning til Hyundai Merchant Marine for nylig. "Der er ingen grund til, at regeringer er til stede i containershipping," lyder det fra topchefen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere