ShippingWatch

Norsk storaktionær vil ud af Norden

Den norske shippingfamilie Rasmussengruppen har sat alle sine aktier til salg i rederiet Norden. Familien ejer 11,5 pct. af aktierne i det danske tørlastrederi.

Det norske selskab Rasmussengruppen vil af med alle sine aktier i rederiet Norden.

Selskabet har sat 4,87 mio. aktier - svarende til 11,5 pct. af aktierne i Norden - til salg gennem en såkaldt accelereret bookbuilding, der er henvendt mod institutionelle investorer som pensionskasser eller fonde.

Det fremgår af en meddelelse fra finanshuset Pareto Securities, der skal stå for aktiesalget.

Aktieposten har en værdi af 618 mio. kr. baseret på lukkekursen torsdag for Norden-aktien, men det ses ofte, at der bliver givet en smule rabat, når en investor sælger en større aktiepost.

Norden-aktionær køber stort op i nyt rigselskab

Danmarks statsminister: Dansk shipping skal forny sig

Danske Rederier: Uden DIS-ordning i offshore er 200 job på spil

Forsiden lige nu

BW LPG indstiller tre mand til Dorians bestyrelse

Gasrederiet med Martin Ackermann i spidsen går nu direkte til Dorians aktionærer med indstilling af tre kandidater til opkøbsmålets bestyrelse. Her sidder der allerede erfarne og "yderst kvalficerede" personer, lyder svaret fra Dorian.

Tidewater går sammen med Gulfmark

De amerikanske rederier Tidewater og Gulfmark er blevet enige om at gå sammen og skabe en flåde på omkring 270 skibe inden for offshore-segmentet. Sammenlægningen styrker Tidewaters profil og giver mulighed for yderligere opkøb, siger CEO.

Djibouti til DP World: Tag jeres penge og gå

Det østafrikanske land Djibouti tilbyder igen kompensation til DP World for at afslutte havnestrid, skriver Financial Times. DP World stod så sent som i sidste uge på sin ret til at drive en terminal i landet.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere