ShippingWatch

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Rikke V. Stoltz og Lars Blicher foran Pacific Orca

Lars Blicher stopper på posten som CEO og director for vindmøllerederiet Swire Blue Ocean.

Det meddeler Lars Blicher selv på det sociale medie Linkedin.

"Jeg har afleveret min opsigelse, og denne torsdag havde jeg min sidste arbejdsdag med Swire Blue Ocean. Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra, men I vil være de første til at vide det, når jeg har besluttet mig," lyder det fra Lars Blicher på Linkedin.

Lars Blicher har siden 2010 været CEO og director for Swire Blue Ocean, der installerer havvindmøller, og som er et datterselskab af Singapore-baserede Swire Pacific Offshore. Inden da var han CEO for Blue Ocean Ships.

I det forgangne regnskabsår gik både top- og bundlinjen tilbage for rederiet. Overskuddet blev mere end halveret fra et plus på 112,7 mio. kr. i 2015 til et overskud på 52,9 mio. kr. sidste år.

Swire vinder stor havmøllekontrakt for Siemens

Swire Blue Ocean: Opturen er udskudt til 2019

Swire Blue Ocean fik overskud på 113 mio i 2015

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere