ShippingWatch

Danske Rederier ændrer organisation og udnævner nye direktører

Danske Rederier gennemfører en række ændringer i forbindelse med etablering af ny organisation, der bl.a. indeholder en ny sammensætning i ledelsesgruppen.

Danske Rederier har udnævnt to nye direktør i forbindelse med etablering af en ny organisation, hvor forskningspolitik, digitalisering, kompetencer og uddannelsespolitik i de kommende år vil veje tungere, end i dag.

Nuværende underdirektør Jacob K. Clasen udnævnes til direktør med ansvar for afdelingen for Erhvervspolitik og Analyse, der blandt andet skal tage sig af skat, erhvervsjura og handelspolitik. Han indtræder samtidig i Danske Rederiers ledergruppe.

Også underdirektør Maria Skipper udnævnes til direktør og vil forsat stå i spidsen for sikkerhed, miljø og maritim forskning.

"Verden står ikke stille, heller ikke i rederierhvervet. Derfor opruster Danske Rederier på en række områder, som vil få større betydning for interessevaretagelse og medlemsservice i de kommende år, hvilket afspejles i organisationen og ledelsesgruppen," skriver Danske Rederier på sin hjemmeside.

Brancheorganisationen opretter en ny afdeling for Forretningsudvikling og Kommunikation, som direktør Jakob Ullegård vil stå i spidsen for. Her vil fokus ligge på de politiske aspekter af områder som forskning, uddannelse og transport og udviklingen af Danske Rederiers egne uddannelser i regi af Danish Shipping Academy.

Jakob Ullegård vil fortsat have ansvaret for kommunikation og presse i tæt samarbejde med pressechef Rasmus Bebe.

"Vi skal i løbende sikre, at vi har den organisation og de kompetencer, der skal til for at kunne varetage vores medlemmers interesser bedste muligt. Det kræver, at vi sætter mere ind på udvalgte områder, hvilket nu også afspejles i vores organisering," siger adm. direktør Anne H. Steffensen (foto).

Dansk-flaget flåde kan vokse med ti pct på tre år

Danske Rederier: Uden DIS-ordning i offshore er 200 job på spil

Danske Rederier: Lav skat er et grundvilkår i containershipping

 

 

 

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere