ShippingWatch

Kina giver Maersk betinget godkendelse til køb af Hamburg Süd

Maersk bekræfter over for ShippingWatch, at de kinesiske myndigheder har givet betinget godkendelse af Maersk Lines køb af Hamburg Süd. Dermed er den vigtigste sten ryddet af vejen for den endelige overtagelse.

Foto: Bodo Marsk/AP/Polfoto

Det kinesiske myndigheder har givet en betinget godkendelse af Maersk Lines køb af rederiet Hamburg Süd. Det skriver Reuters med henvisning til det kinesiske handelsministerium, og Maersk Line bekræfter nyheden over for ShippingWatch.

Godkendelsen, der blev givet onsdag, er betinget af, at Maersk Line forpligter sig til ikke at forlænge Hamburg Süds medlemskab af to vessel sharing agreements, som pt. er aktive på handelsruten mellem Østasien og Sydamerikas vestkyst og østkyst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs